Post by blasincarpuffstoug on Feb 17, 2022 3:28:28 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مود پول زیادی ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
حوصله این نوع بازی رو ندارم
بازی تا اینجا خیلی خوب است و به دنبال چیزی شبیه چیزی است که قبلاً در رایانه بازی می کردم و این بسیار خوب است.
زبان ها برای همه نیاز به ترجمه دارند
آیا بازی را خوب انجام می دادم سپس نقشه از همنوع من خارج شد و من می توانم هر کاری انجام دهم. وقتی روی آن کلیک می کنم هیچ چیز کار نمی کند، هر کمکی مفید خواهد بود
سرگرم کننده آسان و اعتیاد آور، بازی رایگان آسان است. درازمدت به زمان زیاد و مقداری پول نقد نیاز دارد. قطعا برای برنده شدن هزینه کنید.
بهترین
چرا نمیتوانم آخرین بهروزرسانی را دانلود کنم؟، پس لطفاً مطمئن شوید که سیستم شما عبارت 10 draw waranty hero orange hero را کامل کرده است، در واقع تماماً آبی و سبز است، و تعادل Token Shop را برطرف کنید. ستاره را از 5 به 2 تنزل دهید
Rise of Empires: Ice and Fire Strateške igre gdvm
واقعاً از آنچه من می توانم بگویم برای بازی کردن پولی نیست، اما گیم پلی بازی می خواهد که عالی باشد.
بازی خوبی فقط فارسی نداره
کار خوب اما سخت، به یک دکمه مکث نیاز دارد تا وقتی نمی توانید آن را بازی کنید، هیچ یک از کالاهای به دست آمده خود را از دست ندهید.
فقط قسمت اتکش مسخرس دست خودت نیست و نیرو میره برمیگرده
آخرین به روز رسانی یک باگ دارد. چیزی برای ارتقا گذاشتم وقتی برمیگردم از بازی خارج میشم آپگرید شروع نشده .
بازی شدیداً تکراری شده و کسالت اور
تو زبان فارسی توضیحات کامل نیست و کلمات مفهومی ندارد
بدون اشکال یا خرابی، داستان شگفت انگیز و گیم پلی عالی. گرافیک بعد از به روز رسانی بهبود یافته است! این قطعا یک بازی موبایل عالی برای گذراندن زمان است.
راه اندازی عالی برای ساخت و ساز عاشق گرافیک.. تا اینجا خیلی خوبه. به امید اینکه بتوانیم در طول بازی بدون پرداخت هزینه مناسب رشد کنیم.
بازیش اینترنتی یانه اگه نیس که دانلود کنم
شما می توانید رشد کنید و لذت ببرید، اما برای بهترین بودن باید پول زیادی خرج کنید. بسته ها ارزش پول شما را ندارند 💰🤠 گران هستند. علاوه بر این، 3 جایزه سینه امیدوارکننده نیستند، زیرا باید شما را تشویق کنند که به دنبال 3 سینه بروید. من همچنین از رتبه بندی پاداش ها راضی نیستم. زمانی فرا می رسد که نمی توانید بدون خرج کردن پول رشد کنید. در غیر این صورت این بازی بسیار بهتر از بازی های دیگر است و اگر می خواهید بازی های پادشاهان را انجام دهید بهترین است.
الان واقعا از این بازی متنفرم قلعه من ملک من است. یا یک بستر قانونی برای خرید یا فروش یک قلعه معرفی کنید یا اجازه دهید دیگران آنطور که می خواهند این کار را انجام دهند.
Somewhere - The Vault Papers Pakikipagsapalaran noyj
Rise of Empires: Ice and Fire Strateške igre vew
تنها چیزی که ممکن است همه بازیکنان در جنگ را هیجان زده کند، سه بعدی بصری جنگ است، درست مانند صحنه نجات شاهزاده خانم یا پادشاه. و شاید لطفاً یک رویداد ایالتی در مقابل ایالت اضافه کنید که ما نیروهای خود را برای یک جنگ بزرگ اهدا خواهیم کرد. در صورت امکان یک انیمیشن جنگی بصری سه بعدی اضافه کنید که در زمان خاصی تنظیم می شود تا همه منتظر تماشای آن باشند.
خوبه خیلی خوبه
بهترین بازی برای همیشه 👏
Rise of Empires: Ice and Fire Stratēģiskās spēles eibq
بازی خوبی ولی زبان فارسی ندارد
من در انجام این بازی کم اشتها هستم.. من همیشه در حالت دفاعی باختم... من فقط می توانم غارتگران را شکست دهم، اما وقتی کسی به من حمله می کند، همیشه یک بازنده و منابعم غارت می شود، لطفا در این مورد به من کمک کنید. .. آیا من به چیزی برای ارتقاء در نیروهای خود نیاز دارم؟ لژیونهای من تمام ظرفیت خود را دارند و پیادهروان و کمانداران زیادی را آموزش دادم که به دهها هزار نفر میرسید... با این حال همچنان در سمت دفاعی میبازم.
خیلی خوب است به جز نام های عجیب و غریب چرا شخصیت های "پاکسازی" مانند "مار صحرا" بقیه خوب است.
از جمعه اصلاً نمیتوانستم وارد شوم، بالاخره روز شنبه عصر توانستم وارد شوم و متوجه شدم که قلعه من به شدت مورد حمله قرار گرفته است. به شدت علاقه ام را از دست داده ام
عالی و جذاب بسیار گیم خوب و سر کرم کننده
ارتقاء سطح 18 بسیار سخت است. من به آن سطح رسیدم و منصرف شدم. اگر به من پول بدهند، این بازی را انجام خواهم داد. این مانند کاری است که سعی می کنید اقتصاد خود را حفظ کنید و بازی شما را مجبور به انجام این کار می کند. خسته کننده شد من کشتم و کشته شدم، این مشکلی نداشت، اگرچه بهبودی خیلی طول می کشد. توسعه دهندگان، چه اتفاقی برای سرگرمی افتاد؟
نمیاره
عالی است
بد خیلی بد
بازی نسبتا جالبیه یه چیزی تو مایه های قلعه س.🌹❤️🌹
این یک بازی دیگر با اتحاد بین سرورهای متعدد است که برای تسلط بر آن پول می ریزد. سرگرمی رایگان برای چند ساعت. توسعهدهندگان از این موضوع آگاه هستند، زیرا هنگام شروع شما، اطلاعیهای در مورد انتقال حساب و منابع دریافت میکنند. روز خوش!
این چه وضعشه چهارصد مگ میدیم برای بازی بعد اجرا نمیشه واقعا خاک تو سرتون از گوشت سگ حرومترتون حرومزاده ها
پس از 3 ماه بازی، این بازی فقط قلدری را تبلیغ می کند. سایر بازیکنانی که برای برنده شدن پول میگیرند، تمایل دارند که در قلعههای lvl پایین، ضعیفها را مورد آزار و اذیت قرار دهند. وقتی srvc مشتری شما پیشنهاد میکند به Alliance بپیوندید، در اینجا شکل دیگری از قلدری برای عدم فعالیت بیش از 1 روز اخراج میشود. بازیکن مشکل دیگری نمی تواند حساب گیم پلی را حذف کند. بازیکن حق دارد پس از پرداخت پول خود را حذف کند. من از این بازی حمایت نمی کنم. مسخره است.
خوب است که برای جمع آوری چوب و سایر منابع، بدون نیاز به باز کردن قفل همه چیز، کمی آزادی بیشتری داشته باشیم
مشتی تمام بود
بهتره یک بازی با این حجم کاراکتری داشته باشد که بتواند با او در شهر گام برداشت و فرامین را صادر کند و جنگی را به صورت کاراکتر اول شخص برای سطح فرماندهی او تعریف کند و همچنین فرماندهان سپاه او نیز با او همراه شوند تا از یکنواختی بازی جلوگیری کنند. در ضمن باید کیفیت جهان بازی بهتر از این سطح باشد بازی شما با حجم دانلودی که خیلی معمولی و پیش پا افتاده است.