Post by marbvofontrestker on Mar 8, 2022 5:06:43 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
Tiesiog nėra smagu, kai kiekvieną galvosūkį reikia bandyti kelis kartus. Taip, jie sako, kad galite įveikti kiekvieną lygį atlikdami nurodytus judesius, bet negalite. Ir niekas nenori žaisti tą patį galvosūkį ištisas dienas, kad tik jį įveiktų. Tada tiesiog apmaudu ir nėra smagu žaisti. Ir tai, kaip jie suorganizavo savo laisvą žaidimą ir neribotą stiprintuvų skaičių (naudok arba pralaimėk), yra tiesiog uždelsta. Šis žaidimas tiesiog nebeįdomus, todėl jį pašalinu
Kaip ir daugumoje tokių žaidimų, šis žaidimas tampa sunkesnis be įgūdžių nustatymo etapų, o tik perkant priedus pavyks.. Man lengvai nuobodu, todėl sustoju mėnesiui, tada grįžtu.
Jei jums nuobodu arba tiesiog neturite ką veikti, šis žaidimas yra puikus 😃
Kartais suabejoju įvarčiais su ėjimų skaičiumi, bet manau, kad dėl to man patinka žaidimas 🤔 Tačiau turiu paklausti, KUR YRA KARALIUS? *** Ei, kūrimas gali sustabdyti laiką neribotam gyvenimui / stiprintuvams, kai žaidėjai nedalyvauja žaidime. 30min TNT, kad galiu naudoti tik 5/10 min... 3 val. neribotas gyvenimas ir laikas vis tiek skaičiuojamas, kai nedalyvauju žaidime, visai nesąžininga! Po velnių, kokia prasmė mesti iššūkius, jei negaliu panaudoti visų savo laimėjimų?***
More Snacks! Hygge azr
Kodėl nebegaliu pirkti žaidimuose, tik šio žaidimo? Tai pradėjo daryti tik prieš kelias dienas. Jame rodoma karaliaus galva su besisukančiu apskritimu, tada pasirodo kažkas panašaus į „pirkimas nepavyko, nereikia mokėti jokių mokesčių“.
Man patinka žaidimas, bet baigiau jį, jis tiesiog išmušė mane iš nuotaikos, kurią sukūriau, pasakiau eiti į vieną pusę, o viskas buvo priešinga
Man patinka, kad jį lengva žaisti, bet kartais jis yra sudėtingas
puiki grafika, jokių priedų ir užuominų negalima išjungti!
Kol kas viskas gerai. Daug. iš šių žaidimų prasideda gerai, o vėliau tampa pinigų duobėmis monetoms, kurias galima tęsti. Tikiuosi, kad šis žaidimas nėra vienas. Aš nustosiu žaisti.
Super žaidimas
Man patinka šis žaidimas! Tai pats sunkiausias ir sudėtingiausias žaidimas, kurį esu žaidęs. Komandos struktūra nuostabi. Galite kalbėtis su savo komandos draugais, dovanoti gyvybes ir kartu dalyvauti mūšiuose. Rekomenduoju: kasdien pastiprinkite dovanas, sumažinkite 5 papildomų judesių kainą (900 monetų yra juokinga), sumažinkite bendrą komandos ratų skaičių, reikalingą lobių skrynioms, ir geresnį atlygį už laimėtus individualius komponavimus.
Jie yra labai šykštūs su monetomis, kai baigiate lygį!!! I LEGIT liko 17 (TAIP, SEPTYNIOJI) ėjimų, kai baigiau sunkų lygį, ir aš RIMTAI gavau 28 papildomas monetas iš VISŲ „jėgos judesių“, kurios automatiškai detonuoja po to, kai laimite... ir BETO, „BONUS“ raundų. yra per mažai ir toli tarp kiekvieno lygio..... PAGALIAU .... kodėl neleidžiate žaidėjams grįžti ir žaisti mėgstamus lygius?? REIKALAUJU iš naujo paleisti šio žaidimo veikimą ir patogumą naudoti!!.....#RantOver
Įtraukiantis, malonus ir patikimas. Kas žinojo, kad rūmų dekoravimas gali priversti jus nekentėti prabangos! Smagu matyti, kokia nenaudinga gali būti netvarka! Džiaugiamės, kad jums tereikia retkarčiais „išgelbėti karalių“!
Apmaudu, su patenkinta sėkmės puse. Konkurencinis poreikis laimėti tęsiasi su priklausomybe žaisti dar vieną žaidimą. Tik dar vienas žaidimas. Gerai, tik dar vienas.
smagus žaidimas
Įdomus žaidimas, problema yra ta, kad yra aiškiai užprogramuoti algoritmai, kad priverstų jus prarasti ir išleisti pinigus, o jei duosite jiems pinigų, bus dar blogiau. Išmetę jiems šiek tiek pinigų, jūs reguliariai pralaimėsite ir netgi pastebėsite, kad paskutiniame posūkyje nuolat nukrenta įkrovikliai, kurie privilios jus išleisti daugiau pinigų. Kaip jau sakiau smagus žaidimas, tiesiog neišleisk pinigų, nes tai užprogramuos sunkiau ir privers dažniau pralaimėti. Denis sukrautas. Protingas? Žinoma. Neetiška? būtinai
Be galo graži grafika. Kai kuriuos lygius sunku įveikti nenaudojant stiprintuvų, tačiau jie nėra neįmanomi. Dabar esu 1200 lygyje, turiu daugiau nei 20 000 monetų. Aš beveik nenaudoju stiprintuvų prieš lygius ir (arba) jų metu ir beveik visada tik pakartoju prarastus lygius, užuot mokėjęs 900 monetų už 5 papildomus ėjimus. Nereikia skubėti per žaidimą, todėl tiesiog mėgaukitės juo po truputį. Ačiū už šį žaidimą! (◠‿◕)
Labai priklausomas, labai malonu, ketinau pirkti Royal Pass, bet nededu mokėjimo būdo, būčiau mokėjęs per PayPal, bet atsisakau pridėti PayPal, todėl mano duomenys yra saugomi, kitaip puikus žaidimas 👍
Man patinka žaidimas, bet jis vis užšąla. Tada turiu jį ištrinti ir vėl atsisiųsti, kad jis veiktų, be to, šiam žaidimui išleidau daug pinigų
Daug linksmybių ir gražios grafikos.
Jūs gaunate tik vieną ar du mini žaidimus, kurie buvo reklamuojami, aš esu tūkstantis. Apskritai smagus žaidimas.
2022-01-25 ATNAUJINIMAS. Naujasis „Karaliaus košmaras“ yra kaip skelbimai LOL. Tai mielas ir sveikintinas mažas papildymas pagal laiką! 2021-04-19 Klaidinantys skelbimai. NĖRA NĖRA lygių, kurie nuotoliniu būdu primena skelbimą.
Man patinka, kad žaidimas verčia jus panaudoti savo smegenis, kad laimėtumėte žaidimą
Royal Match – man patinka žaisti šį žaidimą. Grafika yra puiki, o elementų pridėjimo prie kambarių tema yra įdomi. TAČIAU, žaidimas yra labai ERINANTIS, nes norint pasiekti lygį gali prireikti 15–20 bandymų. Norėčiau pasilikti „monetas“, kad galėčiau nusipirkti papildomų įrankių. BET, norint įveikti lygį, dažnai tenka atlikti 1 užduotį. Žaidimas atrodo LABAI suklastotas, nes per daug kartų lieka tik 1 daiktas. Greitai būsiu pakankamai nusivylęs, kad tiesiog ištrinsiu žaidimą
Kai reklamos versija atrodo ir yra geresnė nei žaidimo versija. Liūdnas! Atvirkščiai, buvo įdiegta reklaminė versija, tie patys seni rungtynių žaidimai darosi labai nuobodūs.
Royal Match Пъзели mkk
Šis žaidimas buvo puikus. Bet nuo tada, kai jį atnaujinau. Dabar vienintelis dalykas, kurio jie nori, yra pinigų kiekvieną kartą, kai galiu pereiti tam tikrą lygį, jie bando man ką nors parduoti. Man nepatinka šis naujas požiūris.
Puikus zaidimas! Jokių skelbimų, aš turiu 150 LVL ir man neteko žiūrėti nė vieno skelbimo! Nereikia išleisti tikrų pinigų! Faktai yra fnckiug faktai!! 10/10 Žaidžiu visą laiką.
Geriausias žaidimas praleistam laikui, sukeliantis priklausomybę, kai tik pradedamas žaidimas, jis nepaliks jo tol, kol išsikraus telefono baterija arba kas nors nenumirs, kad tai sustabdytų 😂 Puikus žaidimas.
Aš ❤️ ši programa yra linksma, jaudinanti, kūrybinga ir įdomi, nes tai nenutrūkstamas žaidimas, kuris niekada nesibaigia, ir manau, kad visi turėtų tai žaisti, be to, tai gana lengva ir atpalaiduojanti žmonėms, kurie patiria daug streso, tai tarsi terapijos seansas. tavo protas ir tu jį valdai. Rekomenduoju ir vertinu šią programą 5 žvaigždutėmis ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Pee from Palmerston 👍🙏😇😊🔥❤️
Tu ir toliau su manimi maišai. Sugadintas laikas blokuoja viską, ką bandau žaisti galvosūkį ar bingo žaidimą. Niekada nemokamai.
Neįmanoma žaisti šio žaidimo be jokių pirkinių. Kūrėjai yra labai gudrūs ir nori, kad jūs ten įsigytumėte mėnesinius sezono abonementus, kad tęstumėte progresą. Ne nemokama 2 žaidimų aplinka.
Royal Match Jumboq sqh
labai priklausomybę sukelianti ir puiki grafika. Aš mirsiu, kai bus labai sunku. Kol kas viskas gerai