Post by marbvofontrestker on Mar 8, 2022 5:09:53 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lineage2M ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lineage2M IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codurile infinite toate ▞▞▞
▞▞▞ Lineage2M 2022 version ▞▞▞
Doar 30 fps
Idee bună, dar are o problemă uriașă cu regiunile, doar te forțează la comunitatea greșită. HEAVY Pay 2 Câștigă joc, unii oameni plătesc cât costă apartamentul și nu primesc ceea ce își doresc din cauza șanselor reduse. Vei fi ucis foarte mult atunci când faci o fermă fără motiv (motiv pentru că vor să te omoare). % mare de persoane nepoliticoase. Îmi amintește de jocul tamagochi - dacă vrei să obții ceva, trebuie să te trezești în miezul nopții pentru a reajusta locul fermei. TREBUIE să fii online 24/7 sau rămâi prea departe.
Joc mobil cu chestii p2w
Lineage2M Παιχνίδια ρόλων jfhr
Frumos joc omule, dar este abite laggy
Cont suspendat după ce a cheltuit 1230$. Niciun răspuns de la serviciul pentru clienți.
Nu-ți pierde timpul cu acest joc. Totul a fost conceput special pentru a vă suge bani.
Am descărcat jocul. A făcut clic pe pictograma aplicației.S-a încărcat, apoi mi s-a oferit prin ce să mă autent, am dat clic pe contul meu de google. După aceea, mi s-a propus să scriu data nașterii, ok, am scris și am apăsat butonul abia vizibil (aparent) „următorul” După că, trebuie să accept politica, am acceptat, dar butonul „următorul” era în afara ecranului meu. Ca urmare, răsucind telefonul în încercarea de a mă autentifica, am șters jocul și nu m-am putut înregistra în el. Nu puteam derula în jos. Crede-mă, am încercat.
Ei bine, am așteptat degeaba. Drept urmare, a ieșit un pseudo open donat yi. După cum a spus persoana din chat, cl-ul lor va dona 10.000 de dolari ... mai bine îmi cumpăr un computer. Ce mă bucur că acest fund nu este popular. A trecut mai bine de o lună de la început și încă nu există un milion de descărcări. Ncsoft, ești ABASRALIS
Dă-ne bilete pentru a schimba regiunea. Suntem doar cu ruși în bere și nu putem comunica.. Este o nebunie. Acest joc ar trebui să comunice și să facă comunitățile să nu citească și să audă ruși toată ziua.
este frumos
Nu pot juca, spune că regiunea contului meu nu este disponibilă sau este proastă, dar este una dintre puținele țări care sunt LISTATE în lista de țări „Înscrieți-vă”. Nici măcar nu meriti 1 stea. Dezamăgit
Bine vechi l2
Plătiți 2 victorii cu vânătoare automată care îl face neinteresant după 10 minute de joc.
Jocul nu acceptă limba ucraineană, dar acceptă limba piggy-dog (moskovien). Este lipsit de respect
Am încercat să joc acest joc. O grafică grozavă, dar toate celelalte... Nu văd rost dacă aveți butonul de redare automată. Nu este L2 ceea ce mă așteptam.
Lineage2M பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் nll
Exact ceea ce aveau nevoie fanii adulți de la2. Astăzi, când ai o slujbă și o familie cu normă întreagă, nu ai prea mult timp să treci prin toate hoardele astea de monștri. Dar tot vrei un pvp bun de clan și să lupți pentru șefii de raid. Deci, acest joc este pentru tine!
Scrie că contul este în altă țară. Din cauza jocului din Coreea Narn. Nu vă permite să intrați, rezolvați problema înainte de a începe!
Ei au promis că nu va exista niciun buton AUTO. Am așteptat mai bine de doi ani de atunci. Pentru a primi asta... Trist. Avem destule astfel de „mmo” cu personajul tău făcând totul singur.
Lineage 2M este în mare parte bun în comparație cu alte jocuri MMORPG mobile, dar după o săptămână de utilizare a modului de economisire a energiei, jocul a dus la epuizarea pixelilor ecranului meu AMOLED (Samsung s10). Voi juca doar pe PURPLE acum pentru a-mi salva dispozitivul de daune suplimentare.
Наконец-то
Recenzia continuă să fie ștearsă, așa că voi continua să postez. Aceasta este versiunea rusă. Nici măcar nu vă deranjați dacă nu înțelegeți limba rusă. Dacă o faci, atunci stai departe împreună. Jocul este slab optimizat chiar și pentru telefoanele mai noi. Interfața de utilizare este o mizerie și nici măcar o secundă nu a fost vreodată simțită plină de satisfacții. Este o încercare rău la L2 și mă simt rău că NCsoft chiar a dat undă verde pentru a fi lansat. De asemenea, deoarece este norma pentru MMO-urile mobile coreene, este plin de microtranzacții.
Totul este în rusă, de nejucat
Doar accesați setările de limbă și comutați la eng cel mai bun joc pentru mobil, de fapt, cel mai bun joc creat vreodată.
Joc oribil, tot in rusa chiar daca alegi engleza.
O recenzie reală! Am jucat un joc de la început timp de aproape 2 luni. Plătit doar pentru permisul Aden. Nu am cumpărat niciun diamant și am fost în top 50 pe serverul Bartz 1 NA. Lvl 60 clasa epică agație epică. Pot spune că jocul este rău. Zidul de plată este uriaș. Jucătorii care cheltuiesc mult sunt de 3 ori mai puternici. Faceți fermă toată ziua pentru a obține ceva bun de vândut și pentru a cumpăra ceva pentru a deveni mai puternic. Durează câteva zile pentru a crește 1 dmg. clanul de top este de 5 stăpâni 50 de sclavi. lupta cu șefii și obține prada de gunoi. Prada REAL merge în top 5. M-am plictisit și am renunțat.
Bun joc
Ar trebui lansat acum 3 ani. acum? nimic nou. Există multe jocuri similare. Deci - doar unul dintre multe
donatnaya pomoyka ot pomoynogo lokalizstora
Vă puteți conecta doar la serverul rusesc, jocul este și în limba rusă. 1 stea pentru că este a patra oară când îmi șterg comentariul
Гуд
Interfață de utilizare groaznică și măcinare automată.
Nici măcar nu se lansează corect, foarte dezamăgit..
pana acum nu chiar asa rau
am jucat poate 10 minute și apoi îmi spune întotdeauna să actualizez, dar jocul este actualizat.
P2W măcina
Vocea rusă a acestui joc îmi va da coșmaruri.
Misiunile sunt destul de supărătoare, partea 1. Omorâți 30 de mafioți, apoi partea 2. ucideți alți 70 de mafioți Partea 3. ucideți alți 150 de mafioți, fără indicator DMG sau HP pentru mafioți, fără servere En numai rusești, chiar dacă există aproximativ 20 de servere diferite, cel mai rău Piața vreodată în MMORPG, P2W este normal în această epocă, dar asta vine prea mult de la un dezvoltatori precum NCSOFT, poțiunile îți folosesc literalmente întregul spațiu de inventar, deloc convenabil, cel mai prost suport care nu poate folosi nici măcar Google Translate (cel puțin) pentru Răspunde la recenzii în engleză.
Bullet Hell Monday Finale Arked gro
După a doua lansare a jocului, pot vedea doar un ecran întunecat. Unde este problema?
Macina pentru macina si nimic mai mult...
De obicei, dezvoltatorii citesc feedback-uri și răspund în consecință, în schimb, feedback-ul meu a fost șters fără nicio urmă. Îmi voi stabili un memento zilnic pentru a verifica răspunsul. Așa că am deschis un personaj pe serverul greșit, am jucat o săptămână și mi-am dat seama că nu joc pe serverul potrivit împreună cu prietenul meu. Aș putea pur și simplu să creez un nou personaj pe serverul potrivit, dar au fost implicați bani reali. Asistența a respins transferul myServer. Solicitați chiar și aceea schimbarea poreclei Nu a fost o problemă sau nu obțineți rambursare
საკაიფოა
Grafică slabă, totul este pe „auto”, nu e nevoie să te gândești sau să faci strategii. a mai rămas atât de puțin din vechiul L2 bun! Și se prăbușește destul de des. Risip de spațiu și timp
E ok... pay2win ofc, dar te poți distra în continuare ca jucător f2p.. este în mare parte redare automată apăsând mouse-ul pentru a trece de la o misiune la alta.. (da, poate fi jucat pe computer, de asemenea, cu aplicația lor numită violet
Крутая игрушка)
Nu vă puteți crea propria dvs. mare frumusețe elf întuneric la început. Este inacceptabil pentru un om de cultură ca mine. Sistem oribil de monetizare, optimizare slabă, totul este automat.