Post by marbvofontrestker on Mar 8, 2022 5:31:27 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knight Age ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knight Age IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több arany hack ▞▞▞
▞▞▞ Knight Age 2022 version ▞▞▞
A játék nagyszerű funkciókkal rendelkezik, minden nagyszerű, de egy kicsit drága. kérjük, készítsen néhány új funkciót a kevésbé költséges játékhoz.
Játszottam ezzel a játékkal, de mindig összeomlik!!
KELL EGY ANGOL VERZIÓ!!! MIÉRT VAN A ..... A PLAYSTORE-BAN, HA NINCS ANGOL???
Kérem az új osztályt. Eltelt egy év egyetlen új osztály nélkül
Hogyan lehet karaktert törölni?
Angol... ez szar!!!
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Casual games lxem
Nem tudok bejelentkezni nem tudom milyen nyelven van ez plz csinálj egy fordítás gombot akkor 5 csillagot értékelek
Knight Age 어드벤처 lsf
Nem angolul. Micsoda időpocsékolás.
Karbantartás közben a szerver mindenkit lerúg anélkül, hogy bejelentené.
az esemény gazdag és magas szintű noob eseménynek szól
angol?
Jahhh
Nem tudok bejelentkezni, hogy a név és a jelszó nem egyezik, de java és pc verzióban be tudok jelentkezni pls javítsd ki
amikor ezzel játszottam... a fiókom azt írja, hogy létezik. de nem sokszor játszom ezzel a játékkal. és kipróbáltam anyám fiókját, a játékok szerint a fiók létezik. mert utálom ezt a játékot.....
Túl nehéz több tapasztalatot szerezni. Nagyon fáradt vagyok ebbe a játékba. És sok játékos elhagyja ezt a játékot.
De amikor játszom, automatikusan kikerülök, javítsd ki
A frissítéshez 3D hős grafikákra van szükség, nem kartonokra
A varázsló férfiak!! Minden alkalommal, amikor 4-es szintre frissítem a cuccaimat, mindig felrobban, most nincs pénzem, javítási kövem és fémhulladékom, utál a játék? És adj hozzá egy kis aurát, és javítsd ki a zászló nevét, és azt mondja, hogy reg, piros és több küldetés, és kérlek távolítsd el a zárat El akarom adni a régi kardomat!! Kérjük, adjon hozzá néhány esélyt, amikor frissíti a dolgokat!
Mi történt a lovaggal és a mágiával... miért nincs már a játékboltban... ez volt a lovagkor angol verziója
Knight Age Kalandjátékok hapy
nehéz belépni egy játékba, a menüben készleten van. Mindig azt mondja, hogy disconected. javítsd ki pls
szép játék, de több grafika kell
legjobb játék valaha IGN:yarkan
Angolul, kérem???
Đạpa cái j cũng rễ xịt ko
Nincs angol változás és rosszul ad 5 ⭐
a játék eleinte szórakoztató volt. akkor kezdi érezni, hogy a teknős lassú ismétlődő és rendkívül unalmas köszörülése lvl 30 után. A játék célja, hogy olyan unalmasan lelassítsa az lvl-t, hogy vagy kilép, vagy valódi PÉNZÉRT vásárol exp könyveket! még mindig esztelenül lassú és unalmas. Eleinte izgatott voltam, mivel ez a játék hasonló a ragnarok-hoz. azonban hamarosan látni fogod, hogy egész éjjel-nappal bekapcsolva kell hagynod a készüléket az automatikus csiszolási exp lvl-re. és akkor a játékosok meg tudnak ölni, így nem is tud afk auto. értelmetlen!
Ezt hogy értsem meg? Megcsak nemis angol-.-
Ne játssz ezekkel a játékokkal
Ez a játék lustáknak való minden automatikus.
Pls mi játékosoknak fel kell nyitnunk a kereskedési rendszert, nem a piacteret, az időpazarlást csak árulj el, majd órákat kell várnod, és a kereskedési rendszer szuper egyszerűbb, mint a piactér Elfogadom a piacteret és a kereskedési rendszer feloldja mindkettőt, itt kell plsss frissíteni akarjuk a régi lovagkor?!!!........... És plss add hozzá a szervert, hogy újoncoknak és profiknak az újoncok és a profik miatt maradjanak 1 szerveren én lennék a nehezebb játék, mert más játékos Próbáljon pk csak pk újoncok, plss updateweplayer akarod
#allankick
Ppl cep on killing me és a mód, hogy leállítsák, nem működött.
Nem érti, hogy mit mondanak
szia eladó minden gomb nem működik, javítsd ki kérlek
le a szerver? miért nem tudok csatlakozni a szerverről?
LEOMORD A NEVEM KÜLDJEN NÉHÁNY JÓT
Miért nem tudunk játszani??Javítsd ki pls
A játék szinte tökéletes, ha feloldod a lejátszót a játékosok kereskedési rendszerében, majd a guild mount kivételével adj meg egy másik rögzítést, majd adj hozzá funkciót a mounthoz, ami azt jelenti, hogy frissíthetjük a tartót, és kérjük, tegyük ezt felszerelhetetlenül anélkül, hogy elvesznénk, és ne zárja le az elemet, ha fel van szerelve, hogy ki tudja venni a felszerelést. Köszönöm !! Btw imádom ezt a játékot hehez
eh di miau, ne játssz ezzel a játékkal
nem értette a játékot, így egy csillag
Nem reagál
hé javítsd ki a tapasztalataidat, de az expe. szuper lassú
Szeretem
Tetszik a játék, de még 1 dolog, amit frissítenie kell a boltban eladni kívánt szárnyakat és az aranyos jelmezeket, pls frissítenie kell a jelmezeket és a szárnyakat, hogy eladja a boltban. Extra exp-et szeretnék, ha nem, 2 csillagos HD játékot adok
Szép játék, de felvehetsz több hőst, jó lenne új hősöket használni.5 csillagra értékelem, ha megtörténne.
kérem vissza, miért nem tudok most bejelentkezni itt: ma május 5. 22:30 óra
Đập đồ toàn bảo chúng mi may mắn lần Sau